83-годишна баба и мъжът ѝ на 44: Правим го по 3 пъти на ден!

Новини
16:55 - 13 Юни 2019
16028
83-годишна баба и мъжът ѝ на 44: Правим го по 3 пъти на ден!

Ако си мислите, че Уилям и Кейт, или Хари и Меган са най-атрактивните двойки във Великобритания, това е само защото не познавате 83-годишната Една Мартин, горда баба с шестима правнуци, и съпругът й – 44-годишния Саймън от Уестън, Съмърсет.

Открилите любовта помежду си преди 14 години като в прочутата пиеса „Харолд и Мод” щастливци не само се радват на хармонични взаимоотношения, но и на сексуален живот, на който могат да завидят и в 42-и блок на Студентски град.

„Да, правим го всеки ден, при това понякога до 3 пъти. Обикновено инициаторът е Саймън, но и аз си търся своето”, разказва без свян пред в. „Сън” баба Една. Когато не се търкалят между чаршафите, двамата предпочитат да гледат риалитита и да се гушкат на дивана пред телевизора.

„Бръчките и петната по кожата й са изключително възбуждащи. Намиран старостта за нещо много секси, в това да си възрастен няма нищо грозно или отблъскващо”, казва пък Саймън, с което автоматично сам си поставя диагнозата „геронтофил”.

Щастливата двойка (в центъра) на сватбата си

Двамата се запознават в църковния хор през 2005 г., където старицата пее, а бъдещият й съпруг е органист. Двамата първоначално се срещат тайно, но след сватбата им няколко месеца по-късно нищо не ги притеснява и съгражданите в Уестън често ги виждат да се натискат и целуват по улиците и в супермаркетите.

Саймън, също като Една, е пенсионер, макар и само на 44. Той страда от тежък диабет и преди 3 години се налага да му бъдат трансплантирани бъбреци, след което спира да се занимава с музика.

На меден месец - какво ли е било да си в съседната стая?