Д-р Енчев се кълне: Не съм любовник на Бориса!

Ексклузивно
17:00 - 18 Октомври 2019
38906
Д-р Енчев се кълне: Не съм любовник на Бориса!

Магьосникът със скалпела д-р Ангел Енчев изригна срещу публикации, че е любовник на палавницата Бориса Стефчова. „Няма жена в живота ми след развода с Теди Велинова”, кълне се пластичният хирург.

Корифеят, тунинговал не една и две красавици, бе принуден да влиза в обяснителен режим след публикации, че крахът на връзката му с манекенката е заради друга жена.

За любовница на доктор Енчев се спряга фурията Бориса Стефчова. Пластичният хирург наля с няколкостотин кубика в гърдите на сексапилната брюнетка, която е студентка по медицина.

Красавицата редовно качва снимки в социалната мрежа с тениски на пластичния хирург. Двамата не спират да си подхвърлят и закачливи коментари в личния профил на сексбомбата.

„Нямам никаква връзка с Бориса Стефчова. Не знам откъде идват тези лъжи. Прочетох, че живея с нея. И това не отговаря на истината”, разкри доктор Енчев. За чернокоската се знае, че има афинитет към богати и по-възрастни мъже. Тя успя да вкарва в леглото си и столичния лихвар Георги Стоев - Шошо.

В средата на юли Теди Велинова изненадващо напусна хирурга. Двамата бяха спрягани за една от ВИП двойките с най-здрава връзка. Близките им бяха най-втрещени от развоя, защото, според тях, двамата никога не са имали скандали. Ангел и Теди имат две деца - Филип и София. След раздялата с моделката любимецът на всички плеймейтки и чалга певици се отдал на къртовски труд в операционната, за да преодолее разлъката.