ДОКОГА?! Тити Папазов пак кара като талибан (СНИМКИ)

Общество
14:30 - 29 Март 2021
7293
ДОКОГА?! Тити Папазов пак кара като талибан (СНИМКИ)

Баскетболният треньор и акционер на футболния "Левски“ Тити Папазов пак се показа като тотален джигит на пътя. Потребител с видеорегистратор засече ревльото с джипката си как за пореден път гази наведнъж няколко члена от Закона за движение по пътищата в София.  

Луксозният SUV с регистрационен номер СВ4727АС първо навлиза от крайно дясна лента в крайно лява, а веднага след това изпреварва водач пред него при двойнонепресечена линия на платното.

Миналата година Папазов няколко пъти бе "хванат" в крачка, като ту не спазваше ограниченията за скорост, ту минаваше на червено. Неправилното паркиране пък му е специалитет.

"Това е много голям резил, чувствам се ужасно“, коментира той през 2020 г. и допълни: "В този момент човек трябва единствено да се извини на цялото общество“. Явно обаче разкаянието трае от ден до пладне при свръхемоционалния Константин Папазов. 

Беше обещал дори да даде номера на новото си возило, за да бъде следен и да се види как се е отказал от вредните си навици на пътя. Нищо от това не се е случило и така Тити отново попада под ударите на закона и правилника по прилагането му, които не смята за нужни да спазва.