Хакер №1 Иван Тодоров зарязан от любимата си

Красивата Гергана напусна тузарското жилище в „Бояна”, докато баровецът търка наровете на ареста

Нещо за четене
16:45 - 19 Септември 2019
35908
Хакер №1 Иван Тодоров зарязан от любимата си

Обвиненият в тероризъм бос на фирмата за киберсигурност „ТАД груп” Иван Тодоров е преживял нов тежък удар. 42-годишния милионер е бил изоставен от приятелката си Гергана, която е напуснала тузарското съвместно жилище в затворения жилищен комплекс „Стела Бояна” в столицата.

Иван Тодоров бе изоставен от любимата си Гергана, докато е в ареста по обвинения за кибертероризъм

Съседи на Иван Тодоров в баровския жилищен комплекс, изграден от нашумялата с апартаментите на властта строителна фирма „Артекс”, свидетелстват пред репортер на Lupa.bg, че още преди месец красивата Гергана си събрала багажа и напуснала имота. Стройната брюнетка натоварила вещите си в огромен бус в средата на август и оттогава никой не я е виждал. Подозренията на съседите по имот на Иван Тодоров са, че подсъдимия като поръчител за хакерския пробив в системата на НАП бизнесмен е изоставен от половинката си. Съмненията им се подхранват и от познати на родения във Варна баровец, които разкриват, че откакто той е в ареста, не е бил посещаван от половинката си Гергана.

Гергана си събрала багажа от апартамента в "Стела Бояна" още в средата на месец август, свидетелстват обитатели на затворения жилищен комплекс

Само преди 2 години Иван Тодоров, известен с прозвището Иван Злото, се разведе със съпругата си Венета, от която има дете, за да се посвети на любовта си със столичанката Гергана. Изгората на боса на „ТАД груп” е на 26 и произхожда от заможно семейство. Дългокраката Гергана е завършила висше образование в престижен университет в Лондон. Хубавицата е известна сред любителите на нощния живот в София с разкрепостеното си поведение и непринуден чар.

Заради Гергана босът на "ТАД груп" се разведе със съпругата си Венета

Иван Тодоров, собственик на 40 ресторанта за бързо хранене от веригата „Събуей” и бос на фирмата за киберсигурност „ТАД груп”, бе арестуван на 30 юли, когато се прибра от командировка в Канада. Преди него бяха задържани хакерът Кристиян Бойков и търговския директор на фирмата Георги Тодоров. Според обвинението, триото е отговорно за хакерския пробив в системата на НАП, откъдето бяпха източени личните данни на над 5 милиона български граждани. Преди дни на Иван Тодоров бе повдигнато и ново обвинение – за организиране и ръководена на престъпна група, създадена с користна цел.