Навални: Извънбрачната дъщеря на Путин ме следва в социалните мрежи

Свят
23:13 - 25 Януари 2021
13878
Навални: Извънбрачната дъщеря на Путин ме следва в социалните мрежи

Извънбрачна дъщеря на Путин следва Навални в социалните мрежи. Руският опозиционер твърди, че майката на Елизавета е изключително богата жена.

Елизавета е дъщеря на Светлана Кривоногих, бивша чистачка. Тийнейджърката постоянно получава въпроси в профилите си в социалните мрежи, свързани с руския президент.

„Не те ли е срам от баща ти?” и „Когато те попитат в училище кой е баща ти, ти какво казваш?”, са само някои от тях.

Руският сайт "Проект" публикува ново разследване, в което се разкрива, че неизвестната на широката общественост Светлана Кривоногих е била близка с Владимир Путин през 90-те и 2000-те години, след което е станала съсобственичка на банка "Россия". 17-годишната ѝ дъщеря Елизавета пък необичайно много прилича на руския президент.

Известно е, че Светлана Кривоногих има дъщеря, родена през 2003 г. - Елизавета. В копия на документи, които са били на разположение на "Проект", бащата на Елизавета не е посочен. Известно е обаче бащиното ѝ име - Владимировна.

От няколко години момичето поддържа профили в социалните мрежи. "Проект" твърди, че съдейки по снимките, тя "феноменално" наподобява Владимир Путин.

Превод от в. "Сън"