ИЗВЪНРЕДНО: Почина скандалният шеф на "Агромах" (ВИДЕО)

Общество
14:39 - 05 Юни 2020
19366
ИЗВЪНРЕДНО: Почина скандалният шеф на "Агромах" (ВИДЕО)

Шокираща черна новина разтърси Пиринско. Издъхна един от създателите на мощната строителна фирма Агромах, сега Громахолд - бизнесменът Методи Бачев. Масиран инфаркт е причината за внезапната смърт на едва 47-годишния Бачев, който претърпял планова операция  в столичния институт "Пирогов", пише "Струма". 

След като се събудил от упойката получил масиран инфаркт. Внезапната му смърт шокира целия регион. Бачев е емблема на строителния бизнес в цяло Пиринско, бохем, аристократ, собственик на заведение в Симитли, безукорен приятел и човек с голямо сърце.

Той стана особено популярен преди близо 4 години, когато Бачев обяви, че кметът на Симитли Апостол Апостолов е бил в особено близки отношения с премиера Бойко Борисов. Скандалът тогава едва не коства поства на градончалника. 

През 2017 г. той и негови петима съдружници постъпиха демонстративно в 'Софиямед", за да не получат обвинения за пране на пари и данъчни престъпления. Трима от тях бяха квалифицирани като организирана престъпна група от Специализираната прокуратура.

А навръх Нова година Бачев и симитлийският кмет заедно със сина му отново се биха в града.