Джизъсче №5 идва! Благо пак забременил Златка Райкова

През ключалката
16:16 - 14 Януари 2021
10921
Джизъсче №5 идва! Благо пак забременил Златка Райкова

Благой Георгиев няма никакво намерение да се остави на някой аматьор като Николай Бареков да му води по брой наследници. Известният като Джизъса бивш национал твърдо е решил да си направи отбор от хлапета поне за игра в двора 6 на 6 и май вече е успял за втори път да забремени актуалната си половинка Златка Райкова, научи Lupa.bg от сподвижници на ритнитопковеца.

Според нашите хора Благой здраво "помпал" за нов наследник още от лятото и в началото на настоящата година усилията му са били увенчани с чаканите две чертички. Русата Златка също настоявала бързо да му роди втори наследник, защото преди няколко дни стана на 35 и искала да приключи с детеродната дейност докато е време.

Както е известно, освен синчето Благой-младши от плеймейтката, Георгиев има и две пораснали хлапета от бившата гимнастичка Христина Витанова. През 2016-а година с дете го дари и татарската Анджелина Джоли - Есмер, с която се разделиха толкова драматично, че днес футболистът е напълно отрязан от всякакви родителски права над общия наследник.

ЧНГ от Благо, Златка и двете му деца от първия брак

Информацията за новата бременност на Златка се подклажда и от факта, че двамата с половинката й предпочетоха да не пътуват надалеч за празниците, което по принцип не пропускат да направят. Футболистът и половинката му първо бяха на спа почивка, след което посрещнаха 2021 г. на спокойствие в Свети Влас. Двамата явно спазват противоепидемични мерки с небивала отдаденост, което може да се обясни с положението на Златка.

Двойката изкара почивката и в компанията на двете деца на Благой от брака му с Христина Витанова, като идеята е била да ги подготвят, че ще си имат поредно братче или сестриче.