Маги Джанаварова не яде по 5 дни

Певицата си направи лифтинг

Стил
11:43 - 04 Април 2019
11234
Маги Джанаварова не яде по 5 дни

Певицата Маги Джанаварова си направи термо-механичен лифтинг. 31-годишната изпълнителка призна, че все още няма по лицето си филъри и ботокс, които не отхвърля категорично, но съвсем скоро се е подложила на иновативна процедура за подмладяване на кожата.

"Разбираемо е, че всички жени искат да изглеждат красиви и максимално дълго да са млади, така че е разбираемо защо се подлагат на всякакви процедури. Аз мисля, че все още нямам нужда, но не бих се поколебала да се възползвам от съвременните методи на козметичната медицина. За сега бих искала да запазя по-дълго естественото си излъчване и за това избрах процедурите с Меzotix, които правят именно това". Терапията се прилага върху чиста кожа и не е необходима предварителна подготовка, като апаратът е неоперативен термо-механичен лифтинг.

По отношение на тялото си, често преди да снима видеоклип Маги Джанаварова се подлага на гладолечение. "Издържам без да ям до 5 дни. След това следва захранването, много внимавам с него, защото и то е важно".

Певицата вае фигура с фитнес и йога. А най-любимо й е така популярния в момента tapout фитнес. Самата Маги споделя какво е това и защо тя го харесва толкова много и предпочита в последно време: "Програмата се основава на комбинация от кардио и силови упражнения, съчетани с удари от различни бойни спортове. А това, което ми допада най-много е, че този тип тренировки забързва метаболизма и наистина променя тялото до неузнаваемост. Може би най-голямото предимство е, че се развиват всички мускулни групи, без да се дава превес на някоя от тях". За да е винаги във форма се е отказала от сладко, тесто и млечни продукти. Спазва и безглутенова диета". Аз съм привърженик на пескетарианството – яма само риба и морски дарове", призна финалистката от "Мюзик Айдъл".