Остров Лесбос в Lupa.bg: Ето я любовницата на Меглена Кунева

Нещо за четене
16:30 - 15 Септември 2021
11262
Остров Лесбос в Lupa.bg: Ето я любовницата на Меглена Кунева

Драмата на Меглена Кунева с мистериозната ѝ раздяла с мъжа си - комунистическото отроче Андрей Пръмов, е разкрита. Дама от "другия бряг на реката" разкри ексклузивно пред Lupa.bg, че бившият еврокомисар поддържа дългогодишна връзка със своето протеже в политиката Даниела Везиева.

Интимната дружка на Кунева-Пръмова дори стигна до поста зам.-министър на икономиката във второто правителство на Бойко Борисов, в което Меги бе вицепремиер.

Заради забранената любов Кунева изоставила съпруга си, макар че двамата официално нямат развод, уточни източникът на Lupa.bg.

Даниела Везиева е от Русе. Завършила е финанси и кредит в Стопанска академия „Д.А.Ценов” в Свищов, с допълнителна квалификация „Контрол в публичния сектор”.

От 2007 до 2014г. представлява България в Бюджетния комитет на Европейски училища. Преди да заеме длъжността на заместник-министър на икономиката е работила като началник отдел „Административно, правно, финансово, стопанско и информационно обслужване” в Регионален инспекторат по образование в Русе.

Още по-интересното е, че преди да се хвърли в спалнята на Меглена Кунева, късокоската мачкала чаршафите с бизнес дамата Кремена Проданова, с която са съученички от Езиковата гимназия.