Първо в Lupa.bg: Дъщерята на Петър Пунчев се омъжи за жена (снимки)

Андреа каза "Да" на партньорката си Вероника на церемония в Ирландия

Новини
15:19 - 27 Януари 2020 (обновена)
29709
Първо в Lupa.bg: Дъщерята на Петър Пунчев се омъжи за жена (снимки)

Андреа, дъщерята на радиолегендата Петър Пунчев, се е омъжила за жена. Младото момиче е казало "Да" на дългогодишната си партньорка Вероника Христова на изискана церемония. Тъй като българското законодателство забранява брака между еднополови партньори, Андреа и Вероника отидоха чак в Ирландия, за да се врекат във вярност. Партито е било миналата година.

На сватбата присъсва и гордия татко - легендата на БНР Петър Пунчев, който основа едно от първите частни радиа у нас - "ФМ плюс". "Горд съм с дъщеря си и съм щастлив, че вече е семейна. Вероника е прекрасна, цялото семейство я обожаваме", лаконичен бе Пунчев.

Петър Пунчев

Андреа Пунчева, която работи като главен редактор на луксозно списание, и Вероника, която все още е студентка по медицина, са двойка от 3 години. Само година по-късно решават, че ще са заедно офицално и искат да са семейство. Резервирали си дата в Ирландия и поканили около 100 гости на сватбата си. Радват се, че родителите им ги подкрепят и с охота присъстват на брачната им церемония.

Цялото щастливо семейство

На този етап лесбосемейството няма нпланове за деца. "Приоритетите ни са други, свързани с кариерно развитие", казват Андреа и Вероника.

Вероника и Андреа по време на първия си сватбен танц

Момичетата на клуб дни след сватбата си