"Ивет фешън" издават книга за 25-ия си рожден ден

Лица на агенцията са украсили над 3000 корици на престижни списания

Мода
10:02 - 14 Декември 2019
5208
"Ивет фешън" издават книга за 25-ия си рожден ден

"Ивет фешън" празнува 25 години от създаването си. Модната компания ще отбележи годишнината с издаването на книга-албум. На 19 май 1994 г. Ивет Григорова полага основите на бизнес, изключително непопулярен в България и не предполага, че 25 години по-късно ще ръководи най-успешната модна агенция в страната.

Лица на агенцията са украсили над 3000 корици на престижни списания като Harper’s Bazaar, Amica, Elle, Marie Claire, Cosmopolitan, EVA, MODA, сред които и модната библия VOGUE в лицето на Нора Шопова, както и десетки световни и континентални кампании на  De Beers, Wolford, Reebok, Toyota, Schwarzkopf, L’Oreal и много други брандове.

Кампаниите в страната надхвърлят 1500. Моделите на агенцията дефилират по световните модни подиуми на всички седмици на модата по света. Последният голям успех е на Белослава Хинова, лично избрана на кастинг от вече покойния Карл Лагерфелд за ревю на Chanel, част от седмица на модата в Париж.

Момичетата и момчетата от агенцията са се снимали в над 4 500 тв реклами и са участвали в едни от най-успешните кино и тв продукции, риалити формати и сериали. Агенцията е люлка на някои от най-актуалните млади актьори в България, сред които се нареждат имената на Луиза Григорова, Снежана Макавеева, Лорина Камбурова, Саня Борисова, Деси Касабова и Ива Янкулова.

„Гледаме на себе си не просто като на агенция, а като на общност, която събира красотата и таланта на едно място. През годините сме работили с едни от най-добрите екипи от режисьори, фотографи, стилисти, фризьори и гримьори“, споделя Ивет Григорова.

През изминалия четвърт век агенцията наложи стандарт за професионализъм в моделската професия и спечели доверието и партньорството на най-добрите световни модни агенции.

Днес лицата на „Ивет Фешън“ работят на шест континента. Навсякъде по света, където има разработена модна индустрия, името и е познато и се конкурира с най-добрите в бизнеса.