СКАНДАЛНО: Лелки от БАБХ се снимат по голи трътки вместо да бачкат

Щастливата женска компания е водена от зам.-шефката на агенцията Галя Викьова

Шоу
21:31 - 27 Септември 2024
7026
СКАНДАЛНО: Лелки от БАБХ се снимат по голи трътки вместо да бачкат

Скандален читателски сигнал беше получен днес в редакциите на половин дузина столични медии. Възмутен анонимен гражданин разпрати снимки на държавни чиновнички от Българската агенция по безопасност на храните по заголеми мощни бедра и задници.

Женското парти се състои във видимо скъп курорт, в разгара на работната седмица, когато е точно време за проверка на ресторанти, фабрики и цехове.

Щастливата компания е водена от зам.-шефката на БАХБ Галя Викьова, която явно е решила да сплоти отборния дух на колежките. РАзбира се, да купонясваш е напълно законно, но дали е морално да парадираш с това, когато си на държавна издръжка?

Гот е да си държавен служител

Ето какво пише авторът на сигнала:

Докато цялата българска общественост се пита ще бъдат ли санкционирани производителите на млечни продукти менте, цялото ръководство на дирекцията контрол на храните както и заместник шефката на Агенцията доктор Галя Викьова демонстрира снимка по голи бедра в отговор на българските потребители. След като се скриха от всички журналисти и не отговориха на нападките от няколко неправителствени организации, те предпочетоха да съберат слънчеви лъчи в луксозния курорт за държавна сметка .

Галя Викьова, Татяна Николова Александрина Борисова, Нели Тодорова, Дора Янковска и Кремена Стоева са героините в тази снимка която би трябвало да възмути всеки трезво мислиш българин който разчита на тях да контролират безопасността на храните на централно ниво както и да ловят измамниците които произвеждат млечни боклуци, пише възмутеният ни читател.