Жертвата на домашно насилие Мария Силвестър: На 37 бях на улицата и почнах от нулата

Телевизионната звезда се обърна към жените, които не искат да мълчат, за да е по-удобно

Новини
17:00 - 17 Май 2019
184593
Жертвата на домашно насилие Мария Силвестър: На 37 бях на улицата и почнах от нулата

Водещата на телевизионното шоу "Бригада нов дом" - Мария Силвестър най-сетне проговори за миналото си. Макар и не пред медиите, а пред своите почитатели в Инстаграм, където изля душата си.

Мария Силвестър и бившият й мъж - актьорът Силвестър Силвестров - Среброто, бяха женени в продължение на 15 години - от 2000-та до 2015-та, и имат сън Давид.

Тв водещата е една от многото български жени, жертви на домашно насилие, за което загатва и в обръщението си.

Самата Мария изглежда силна и усмихната на екрана, но в действителност в предишния й период не е било така и е била малтретирана от Силвестър.

Това вече е минало. Сега тя гледа напред, а ето какво сподели в профила си в Инстаграм:

"Тази снимка е преди три години, тогава живеехме с Давид в апартамента на приятели, които ни го дадоха, докато се съвзема от развода. Такъв, в който оставаш на улицата и осъзнаваш, че си на 37 и си на нулата и трябва да започнеш отначало.

Та, мисълта ми е: докато гледаш някой на екрана или няма значение къде - усмихнат, забавен, елегантен, ти не знаеш каква му е битката.

Този пост е за Силата. Каквото и да коства тя. И за жените, които все пак оцеляват, гледат си децата, работят, реват, тръшкат се, готвят, купуват апартамент, кола, изплащат ги, плащат данъци, не спят с мъж за да напреднат в работата, не живеят с такъв, защото “така трябва”, а защото не искат да си меткат травмите на някого, докато не ги осъзнаят и разберат.

Жените, които не искат да мълчат, за да е по-удобно. За всички тези “тръни в гащите” Наздраве с кафето и Дракарис! И не забравяйте - то само с мечтаене не става! Ставайте и Започвайте!"