$225 най-скъпите билети за мача на Кобрата

В тази гала Кубрат Пулев ще защитава титлата си при свръхтежките срещу бившия шампион от смесените бойни изкуства Жуниор дос Сантос

Спорт
21:44 - 31 Януари 2022
2088
$225 най-скъпите билети за мача на Кобрата

Билетите за втората гала на “Триад комбат” в Хюстън на 26 февруари ще са за 225, 170, 95, 75 и 50 долара. Най-евтините са на втория етаж на залата на баскетболния “Хюстън Рокетс”.

В тази гала Кубрат Пулев ще защитава титлата си при свръхтежките срещу бившия шампион от смесените бойни изкуства Жуниор дос Сантос. Бившият претендент за световната титла по бокс в тежка категория я спечели на първото шоу в Арлингтън, Тексас, срещу Франк Мир с нокаут.

Форматът отново е боксьори срещу ММА бойци. Капитани на отборите са Куинтън Джексън и Шенън Бригс. В категория тежка ще се бият Витор Белфорд, който има победа над Ивендър Холифийлд, и Чад Доусън, завършил боксовата си кариера с 36 победи (19 с нокаут) и 5 загуби.

В категория лека-тежка ще се бият Джо Шилинг и Армин Мърканович. Босненецът е с 10 (5 с нокаут) победи и 3 загуби в бокса. В категория перо са Джими Ривера от ММА и боксьорът Самюел Теа. И в средна категория ще спорят Сам Сицилиа и Дакота Лингер. Женският бой ще е Клаудия Замора от ММА срещу боксьорката Стефани Хан.

Шоуто ще прави най-известният кънтрипевец Джейсън Алдеан, който е трикратен носител за наградата за номер 1 в този стил.
Той ще изпее две песни в началото, а след края на вечерта ще направи концерт, както бе с легендите на траш метъла “Металика” на първото шоу.