(Без)Изненада: Християн Гущеров втори в листата на ДПС за София

Наследникът на червения ексдепутат почти сигурно става общинар

Новини
13:50 - 26 Септември 2023
8202
(Без)Изненада: Християн Гущеров втори в листата на ДПС за София

Богатият наследник на бизнесмена и ексдепутат Добромир Гущеров  - Християн, навлиза в политиката. 36-годишният бизнесмен зае второ място в листата на ДПС за общински съветници, веднага след водача Таня Иванова. 

Това означава, че Гущеров-младши най-вероятно ще успее да се влее в редицата на общинарите в столичното кметство, които ще взимат тежките решения за затъналата в проблеми София.

От много време се твърди, че бившият червен депутат е поспрял кранчето на сина си, но след раждането на четвъртото дете на Светлана и Християн, отново подкрепя младото семейство, което е свикнало да живее доста нашироко.

Експолитикът никак не одобрявал разточителния живот на двойката и най-вероятно сега би бил щастлив да види наследника си в сериозната роля на общинар, пред който стоят сериозни отговорности, споделят познати на фамилията.

Гущерови имат четири малки деца - първото е момиче – 4-годишната Анелия-Добромира, второто е момче и се казва Добромир. И двете хлапета са кръстени на Гущеров-старши и на първата му жена - Анелия. Третото дете пък се казва Кристиан-Валентин – КиВи, а най-малкото носи името Валентина.