#Me too искам да лапам Суши!

Въртиопашката Джени прави лоша услуга на движението с атаката си срещу Кобрата

Актуални новини
16:43 - 29 Март 2019
8547
#Me too искам да лапам Суши!

Абе, движението #Me too не ви ли мяза на някаква раннохристиянска секта? Няма нужда от доказателства, не се прави разследване, на никой не му пука за обстоятелства и мотивация. Щом ви се казва, че Иисус е нахранил 5000 човека с 3-4 риби и няколко самуна хляб, трябва да вярвате. Щом някоя разпоретина обяви, че са й посегнали сексуално, трябва да го приемем за стопроцентов факт.

Покрай аферата "Мис Суши" се замислих, колко ли от лъскавите мацки, воглаве с най-талантливата актриса на нашето време Мерил Стрийп, които по суфражетски превърнаха в социална норма образа на "тормозена жена" и "могъщия мъж-насилник", всъщност са барали агресора по пакета, както Джени направи с Кобрата?

Къде да сложим точката, наклонената черта, или знака за неравенство между изстрадалите дами, които се опитват да защитят достойнството си, и долнопробните к.рви, които търсят пари и известност с фалшиви обвинения към публични личности, в чиято отразена светлина блестят? Каква услуга правят на #Me too въртиопашки като Джени Суши, които си търкат гъза в нечий чатал, но когато въпросният заден двор бъде ощипан, завеждат дело?

Кампанията, която може и да е започнала с чисти и възвишени цели, в което също дълбоко се съмнявам, бързо се превърна не просто в клоака на човешките взаимоотношения, но и в правен и легален нонсенс. Къде спира флиртът и започва насилието, има ли разлика между провокатор и провокиран, всички жени ли са жертви и всички мъже ли са свине?

И най-важното - кои жертви са повече?" Жените с погалени бозки, или олигавени муцунки, както е в случая с Джени, или мъжете, обвинени несправедливо, дамгосани, отхвърлени, опетнени, смазани, със съсипани семейства, без да са направили нищо? Страхувам се, че за всяка жена с потъпкана чест има поне 5-6 Сушита, които сами нагло са се наврели в лапите на някои наивник с нагон над средното и интелект... абе като на Кобрата.

Дръпнатата палавница спокойно може да се превърне в новия символ на #Me too, защото движението се превърна точно в това - к.рвенско менте. Заповядайте да ме наречете свиня и ганьовски мъжки шовинист. Ако обещаете после да се замислите.