(ВИДЕО) Вили Вуцов с тежка изповед: Като жив труп съм, не знам как ще се отблагодаря на Светльо

У нас
20:40 - 09 Октомври 2023
8945
(ВИДЕО) Вили Вуцов с тежка изповед: Като жив труп съм, не знам как ще се отблагодаря на Светльо

Наставникът на Янтра Велислав Вуцов говори пред клубния канал за тежкото здравословно състояние, в което се намира и как синът му Светослав Вуцов, който е вратар на Славия и националния тим на България, му оказва неоценима помощ.

“Светльо е тук, той ме взе от болницата. Да ти кажа – благодарен съм на Светльо, че това, което той прави за мен, не знам как ще му се отблагодаря. Аз в момента съм, да не кажа, жив труп, но нямам нищо. Ако той не идва, детето идва от вкъщи, качваме се, вдига ме от кревата, сваля ме долу, вдига ми гащите, обува ми гащите. Да не казвам неща, но той е човекът, който ме води до болницата с колата, взима ме с количката, води ме, връща ме. Жалко, че в понеделник тръгва на лагер в Банско със Славия.

Оттам щафетата поемат други приятели. Аз съм от тези хора, които имат приятели. Има опашка, която ме чака, за да ме вози. Светльо е пич, казано на наш език. Единствената му грешка в живота, той си я знае. Някой му вкара някаква лимка, че е чорбар. Това е наистина болезнено състояние. Обещал съм му някой ден с патериците да го бия по главата, докато не го изплюе това нещо. Но той е мъж, който е в малко по-тежко състояние, като мен. Има затруднения след контузията. Ще излезе от тях, убеден съм. Той е мъж с главно „М“. И понеже е мъж, добро момче и пич, ще излезе.

Дано не играе срещу нас, защото му казах, че ще ги бием и като ги бием – ще го обвинят, че той е виновен. Така че по-хубаво да гледа отстрани. Така или иначе са го извадили от групата, не са доволни. Там явно има други разбирания в Славия. Във вътрешните им политики не се мешам. Ако го задържат до мача с нас отстрани, ще е добре”, заяви Вили Вуцов.