12-годишно момиче разплака Катето Евро (емоционално видео)

Нещо за четене
17:23 - 23 Септември 2019
14408
12-годишно момиче разплака Катето Евро (емоционално видео)

12-годишно момиче успя да вдигне публиката и журито на крака в последния епизод на предаването „България търси талант“, излъчен в деня на Независимостта на 22 септември. Става въпрос за Валерия Войкова, която впечатли всички с вокалната си мощ. Войкова изпълни хитовата песен на Лара Фабиян - "Je t'aime".

Пред погледите на майка си и приятелите си тя сбъдна дългогодишната си мечта да стане част от шоуто, влязло в рекордите на Гинес, с безапелационен успех и директно класиране за финала. Славена Вътова отана впечатлена от енергията, която младата дама успя да предаде на всички в залата, а Ицо Хазарта сподели, че му е трудно да скрие емоцията си и вярва, че това предаване е измислено за хора като нея.

Сред останалите кандидати за слава, които заслужиха своето място на полуфиналите, са танцьорът с изключителна пластичност Антонио Папазов, най-добрият вейпър, дошъл специално от Доминиканската република – Яксел Фриас, както и 10-годишната Ива Кузманова, която е развила до съвършенство реденето на кубчето на Рубик. „Малкият Индиана Джоунс“ – Мартин Алексиев демонстрира дресура на отровни змии и паяци пред смаяни поглед на всички в залата, а Марин Вардолов извая фина дървена скулптора за броени минути с помощта на електрическа резачка. Шотландецът Стиви Стар доказа, че е „чудо на медицината“ и може контролирано да изкарва погълнати предмени като стотинки, билярдна топка и пирон.