140-килограмовата певица Лизо се пусна чисто гола (Снимки 18+)

Тя публикува селфи без филтри, за да „промени разговора за стандартите за красота“

Новини
16:15 - 26 Април 2021
11353
140-килограмовата певица Лизо се пусна чисто гола (Снимки 18+)

Не редактираното голо селфи на Лизо, което самата тя публикува в инстаграм, предизвика сериозен отзвук. На снимката певицата е чисто гола с естествено пусната коса, изкусно подредена така, че да покрива гърдите й.

“Добре дошли в сезона на Телец. За да отпразнувам искам да ви споделя това не редактирано селфи.. по принцип щях да оправя корема си и да застана така, че да изпъна кожата си, но скъпа, исках да ти покажа как изглежда естественото.” Лизо също сподели, че снимката е направена, за да отбележи проекта на Dove – Self Esteem, за да помогне „да се промени разговорът за стандартите за красота“.

Лизо е кралица на позитивното отношение към хората с плюс размер отдавна, и не спира да бъде посланик с много публикации в социалните мрежи, които да го доказват постоянно. През март тя сподели в TikTok личното си мнение защо са важни видеоклиповете за и с дебели момичета, които са активни и се хранят добре: “Тези видеоклипове са важни, за да покажат, че всяко отделно тяло е различно и функционира по различен начин… Това, което наистина ме притеснява са фалшивите “лекари” в коментарите, които казват кое е добро и кое лошо… Ами ако съм просто дебела? Ами ако това е моето тяло? Телата не са създадени да бъдат еднакви и задължително тънки”.