17-годишната щерка на мафиот съблазнява от плажа

Непълнолетната Ая Борчева показа секси форми от Гърция

През ключалката
14:52 - 11 Юни 2019
12857
17-годишната щерка на мафиот съблазнява от плажа

Щерката на мафиот от Перник съблазнява с пикантни снимки от плажа. Непълнолетната Ая Борчева, която е едва на 17, която тази година се закичи с титлата "Lady Bulgaria" 2019, пръска сексапил от гръцкия курорт Неа Перамос, пише „Трафик Нюз”.

Баща на Ая е известният в криминалните среди Васил Борчев, който има богат опит с автокражби, рекет и наркоразпространение. Той е известен с криминалното си досие и непрекъснатите гонки с полицията. По-известният с прякора си "Борчо" избяга заедно със съпругата си през февруари 2009. Няколко години след като бе обявен за издирване, той сам се предаде на полицията и беше оправдан по всички повдигнати обвинения.

Тийнейджърката, която все още не е завършила училище, сподели със своите последователи в инстаграм няколко кадъра, на които показва предизвикателни форми.

Фотосите са от двата най-известни бийч барове Парадайз и Пепони, където в момента е пренаселено от българи, най-вече от София и Пловдив.

Ая Борчева  спечели първо място от 150 кандидатки на благотворителния конкурс за красота "Lady Bulgaria" 2019. 17-годишната ученичка вече има опит с дефилирането и това не е първата й победа.

Преди време тя е била първенец на още няколко подобни състезания. А на една от поредните й победи, този път на "Кралица на пролетта" 2018 организаторката Габриела Попова, по-известна като Мис Силикон, предрече успех на Ая в българския шоубизнес.