17-годишният син на Рени тръгна по лош път

Нещо за четене
16:26 - 09 Май 2022
5221
17-годишният син на Рени тръгна по лош път

По лош път тръгна 17-годишният син на фолк певицата Рени, който от няколко години живее с баща си и не иска да вижда майка си. По всичко личи, че Рени вече няма контрол над него и момчето се проваля.

Борис не излиза от нощните клубове и само можем да гадаем как се справя в училище след тези системни запой. Наш репортер видя няколко сторита в социалните мрежи, на които Борис се забавлява с приятели, а в ръцете си държи ту цигара, ту модерните в момента балони с райски газ.

Прави впечатление, че за кратък период от време Борис се е променил доста и визуално. Няма и спомен от пухкавото момченце, явно е започнал да тренира и е успял да свали излишните килограми, което вероятно му дава самочувствие да се държи като мачо в нощните клубове, пише Блиц. Но там ли е мястото на един 17-годишен ученик и трябва ли да пуши цигари и да диша балони с райски газ?!

Трудно е да повярва човек, че кроткото момче, с което Рени се появяваше преди години, е деградирало толкова много. Припомняме, че Рени замина за Израел с двете си деца, където трябваше да заживеят като семейство.

Борис Пилософ така и не се премести да живее с тях, а по-късно Рени научи, че има друга жена в България. Това развали отношенията им и оттогава не поддържат никаква връзка, от което със сигурност страдат децата и е предпоставка да тръгнат по много лош път, от който връщане няма. А със сигурност на Борис не му е много до възпитание на тийнейджър, след като преди броени месеци му се е родило момиче.

Всички приятели на Рени бяха изненадани как нейният син й обърна гръб и отиде при баща си, след като в продължение на години тя се грижеше за него и угаждаше на всеки негов каприз. Изпълнителката често пътуваше на почивки с децата си, а не с мъже и любовници като колежките си, докато бившият й съпруг се стягаше за ново семейство. 

Рени не показва в социалните мрежи за проблемите с детето си, но със сигурност преживява тежко пубертета на сина си и безсилието, че не може да направи нищо с възпитанието му, за което в момента е натоварен бившият й. Въпреки всички проблеми тя продължава да работи активно и да се среща с почитателите си в различни краища на България, където ги радва с нейни български и сръбски хитове, както и естрадни и фолклорни изпълнения.