17 литра кръв плиска в продължението на „То”

Бил Скарсгард се трансформира изключително успешно в страховития клоун Пениуайз

Топ
18:25 - 18 Юли 2019
4884
17 литра кръв плиска в продължението на „То”

След като през май феновете на хорърите полудяха от трейлъра на втората част на класиката на Стивън Кинг „То“, преди ден екипът на лентата изненада киноманите, като прожектира цели три сцени от предстоящата на 9 септември премиера.

Това се случи на изложението „Комик-кон“ в Лас Вегас, където присъстваха и изпълнителите на главните роли от филма. Те разкриха и подробности от снимачния процес пред публиката на форума.

Джеймс Макавой, Бил Хейдър и Джесика Частейн си припомниха как са се вживявали в ужасите, а режисьорът Анди Мушети не се отказвал, докато не се получи перфектно. През смях те казаха, че са използвали рекордното количество от 17 литра кръв, макар и фалшива, за снимките.

Всички бяха единодушни, че Бил Скарсгард се е трансформирал изключително успешно в страховития клоун Пениуайз. Джеймс Макавой дори призна, че е имал притеснения колегата му да не се нарани докато е в образ. А номерът с очите - да гледа с едното напред, а с другото настрани, не е генериран компютърно, защото Скарсгард наистина може да го прави.