18+ Галин си показа питона (СНИМКИ)

Попфолк изпълнителят побърка жените с последните си кадри в мрежата

Шоу
18:40 - 19 Септември 2023
9892
18+ Галин си показа питона (СНИМКИ)

Галин за пореден път прикова всички погледи към себе си и накара жените да се изпотят от вида му. Младият певец си показа питона и успя да втрещи жените.

Звездата е сред най-желаните ергени у нас и често се снима гол до кръста, за да демонстрира перфектното си телосложение, което е плод на много усилен труд във фитнес залата и стриктен хранителен режим. Но очакваха ли фенките му да го видят по...питон.

Изпълнителят на "Обратно броене" пусна нова фотосесия, на която компания му прави змия. Белият питон се е увил около тялото му, а Галин видимо няма никакъв страх от студенокръвното влечуго.

"От едно и също цвете змията прави отрова, а пчелата - мед. И двете могат да бъдат полезни, ако не се прекалява с тях", е написал той под новите си снимки с влечугото, като отново е захвърлил дрехите и радва около с невероятна преса на корема.

Колежката му Диона се пошегува, че това са й любимите снимки с него, смятайки себе си за змия. Десита и Симона от неговия лейбъл също не скриха възхитата си от иновативните кадри и пуснаха по няколко сърчица в коментар.