18-годишната Ралица взриви „Гласът на България“

Талантливата плевенчанка обърна и четирите стола в неделя вечер

Нещо за четене
16:35 - 04 Октомври 2024
3217
18-годишната Ралица взриви „Гласът на България“

Талантливата плевенчанка Ралица Хайдърска обърна и четирите стола в неделя вечер. След като Мария Илиева, Графа и Иван Лечев вече се бяха завъртели с лице към сцената, за да подкрепят изпълнението на испаноезичото парче на Хайдърска и да зърнат кой пее толкова хубаво, в сетния миг това стори и Дара. А само минути по-късно именно тя предизвика същински фурор в залата, натискайки супер пас бутона.

С него Дара елиминира останалите треньори и открадна Рапица за себе си. Всеки ментор има право да използва само по веднъж, въпросния бутон по време на кастингите на тъмно и той е за участника, който най-много го е впечатлил.

Песента на Ралица, последвана от фолклорна такава, бяха последните излъчени в неделния епизод на „Гласът на България“, когато по традиция е запазено време за най-добрите и емоционални пълнения.

„Обичам много да се предизвиквам и въпреки че пея народни песни" цял живот и се чувствам по-уверена с тях, реших да избера испаноезичната.

В Испания живеят моите баба и леля, прекарала съм много лета с тях, слушайки и пеейки испански песни“, споделя Ралица.

И добавя: „Много притеснителен човек съм, но когато се отпусна, обичам да се" забавлявам. Започнах: да се отварям към света и да комуникирам повече. Перфекционист в болестно състояние съм - обичам всичко да е изпипано и перфектно. Винаги .изисквам максималното от себе си“.

Хайдърска е ученичка в 12-и клас в Национално училище по изкуствата „Панайот Пипков“ в Плевен. Заляга здраво над учебниците, пълна отличничка е и със сигурност ще продължи музикалното си образование и след абитуриентския си бал напролет. Предстои да избере къде да кандидатства.