3 бона за концерт на Веселин Маринов в морето

През ключалката
17:19 - 03 Май 2019
6419
3 бона за концерт на Веселин Маринов в морето

Между 2500 и 3 бона трябва да се бръкнат феновете на Веселин Маринов за да го слушат как пее. Толкова струва луксозен круиз по Средиземноморието, който тръгва на 19 септември 2019 година и ще продължи до 27 септември, провери Lupa.bg.

Певецът ще е гвоздеят в програмата на един от най-луксозните лейнери „Коста Диадема“ . Програмата има специално име „Пиратите на България“, а ако искате да не сте във вътрешна каюта, а в по-луксозна – с балкон, цената скача на 3355 лв и то на един човек в двойна стая, вътрешната каюта струва 3193 лева.

За парите си на борда, освен Веско Маринов, туристите ще получат всяка вечер шоу програми с българска тематика и акцент на фолклорните изпълнители в различни барове и локали на кораба, а на финала ще бъде организирана специална българска гала вечер. Освен с доста солената сума, с която трябва да се бръкне туриста за патриотичното пътешествие със звезда Веско Маринов.

В пакета са включени 7 нощувки на борда и една – в тризвезден хотел в центъра на Рим, откъдето стартира приключението. Летищните трансфери, както и самолетните билети с 23-килограмов чекиран багаж на „Алиталия“ също са в цената. Храненето на борда е на база пълен пансион с включени вода, кафе и чай, а всички български вечери ще са безплатни. Екскурзиите на суша, където акостира кораба, обаче се плащат допълнително и вървят между 80 и 130 лв на човек с предварително записване от България. „Коста Диадема“ трябва да акостира по програма в Савона, Марсилия, Барселона, Палма де Майорка и Каляри на остров Сардиния, където туристите ще имат възможност за целодневен отдих на суша.

Според слуховете, изпълнителят на „Горчиво вино“ се е изкушил от круизния бизнес заради добрите пари, които ще прибере, а и ще поплава без да дава и лев. Така хем ще обиколи свят, хем ще прибави пари към банковата си сметка.