4 зодии, които Амур ще прониже през 2021 г.

Актуални новини
13:40 - 11 Януари 2021
6748
4 зодии, които Амур ще прониже през 2021 г.

Новата 2021 година ще бъде много късметлийска в любовен план за някои от зодиите. Те ще имат шанса да намерят продължителна и сериозна връзка, човек, който ги разбира, подкрепя, обича, цени и който ги кара да усещат тръпка. Ето кои зодиакални знаци ще простреля ботън на любовта Амур, според “Elite Daily”.

Близнаци

Близнаците ще се радват на голям късмет в любовния живот през тази година. Звездите са с тях. За тях 2021 г. ще е годината на преоткриването на себе си. Те ще се вдъхновят и ще си поставят нови цели, а и ще намерят нови хора, в които ще могат да се влюбят. Тези зодии ще усетят, че трябва да започнат нов етап от живота си, да отворят нова страница и така ще привлекат нещата, които искат и правилните хора към себе си. Ще имат шанса да създадат сериозна и продължителна връзка.

Лъв

Тези зодии ще са късметлии. Годината ще е перфектна за създаване на дългосрочни партньорства в работа, както и на любовния фронт. И тези връзки ще са много успешни и трайни. През сезона на Водолея, Лъвовете ще се радват на успехи в любовната сфера. Тези, които са в нещастни връзки, ще имат кураж и ще се освободят, ще започнат отначало. Така ще успеят да намерят нов човек, който ще им даде това, което искат и ще остане с тях дълго.

Скорпион

Годината започва прекрасно за Скорпионите. Цели 5 месеца Уран беше ретрограден в партньорския сектор на тези зодии – от 15 август до 15 януари. Но от средата на януари нещата отново потръгват страхотно и Скорпионите имат шанс за създадат нова връзка, която ще е изненадваща и за самите тях. Планетата Марс, която управлява тези зодии, влиза в знака на Телец в началото на 2021 г., което кара Скорпионите да се фокусират над своите нужди и желания и да продължат напред. Така те ще могат да задълбочат съществуваща връзка или да създадат нова, която ще играе ключова роля за тях през годината и ще е продължителна.

Козирог

За тези зодии миналата година беше много трудна. Но сега най-накрая ще могат да си починат и да се отпуснат. Планетата на интимността и трансформациите, Плутон, ще бъде ретроградна в Козирог, което ще позволи на тези зодии да създадат истинска близост, да не се страхуват от емоционалната интимност. Козирозите може да се променят през новата година, и да осъзнаят какво наистина искат и заслужават. Има голяма вероятност те да създадат връзки, които са трайни, могат да устоят на всичко и им носят радост.