5-годишният Габриел на Петканови стана ученик (Снимки)

Александра Богданска показа как трбва да изглеждат майките на ученици - с костюм, а не голи крака и изскочили силиконови прелести

Новини
14:10 - 16 Септември 2024
5428
5-годишният Габриел на Петканови стана ученик (Снимки)

5-годишният Габриел Петканов прекрачи прага на училищния двор. Мъникът е само на 5 години и половина, но родителите му вече са го изпратили в подготвителен клас, видя Lupa.bg. Гордата майка сподели снимки и няколко изречения за порасналото си момче.

"И Габриел стана ученик Днес е първият му ден в подготвителен клас. След още няколко години ще си намери и жена....и отделно жилище... и ще отказва да го прегръщам на публични места.... НО дотогава ще се възползвам от всяка възможност! Обичам те,дете мое! На добър час!" - написа Александра Богданска.

Тя изпрати сина си заедно с бившия си мъж Даниел Петканов. Моделката получи похвали за Габриел, както и за облеклото си, което е изключително уместно за училище. Александра е избрала строг костюм и кецове, без къси рокли, голи крака и изскочили силиконови прелести, както сме свикнали да виждаме редица популярни майки, които ходят полуголи на първия учебен ден.