50-годишната Луна иска бебе от младия си съпруг

Фолк динозавърката мечтае да дари с дете Горан Колев

През ключалката
11:16 - 16 Септември 2019
54340
50-годишната Луна иска бебе от младия си съпруг

Луна иска бебе от 20-годишния си съпруг Горан Колев. Това призна самата тя в интервю за предаването "Папараци". На въпроса на водещата Венета Райкова за наследник фолк динозавърката твърдо заяви, че толкова години се е пазила, но вече е дошъл моментът. Феновете на певицата изпаднаха в потрес от откровенията й, видя Lupa.bg.

Аз имам много богати мъж, както съм казвала – Луна не е жена за един мъж“, сподели звездата, държейки ръката на своя 20-годишен съпруг. Според твърденията на любителката на крехко агнешко, двамата са сключили брак на 31 август или поне така е отбелязала тя в социалните мрежи.

Луна призна още, че връзката й в момента е на духовно ниво и половинката й следва нейния начин на живот. Въпреки сходствата им, певицата не крие, че е трудно достъпна и не допуска хора до себе си, затова и приятелят й работи усърдно, за да – както казва самият той – достигне до Президентката.

Към края на интервюто Луна започна да говори и за бебе, но почитателите й смятат, че всичко е фарс и 50-годишната певица няма как да роди от младежа.