65-годишен каскадьор на Ван Дам влиза в „Островът на 100-те гривни“

Емил Видев веднага се наби на очи в промото на предаването с нацепеното си от мускули тяло

Нещо за четене
15:19 - 05 Септември 2024
2234
65-годишен каскадьор на Ван Дам влиза в „Островът на 100-те гривни“

Легенда в каскадите влиза в предстоящото хитово риалити „Островът на 100-те гривни“, за да покаже сила и издръжливост сред жестоката природа на Филипините. Емил Видев, който се е снимал в рискови сцени в екшъните „Извън релси“, „Двойникът“ и „В ада“ с холивудската звезда Жан Клод ван Дам, веднага се наби на очи в промото на предаването с нацепеното си от  мускули тяло. Въпреки че гони 65 години, той няма вид на типичен български пенсионер, явно не се страхува от жега, глад и тежки игри, и ще се бори с нокти и зъби за дял от голямата награда от 300 бона от 16 септември нататък.

Докато снимал с Ван Дам, Емил опознал известния актьор отблизо. „Първите продукции, които направи у нас, бяха в един много тежък период за него. Звездата му вече малко или много залязваше, най-вероятно изживяваше криза. Това силно го тормозеше. Тогава се насочи към по-сериозни роли и претърпя метаморфоза в положителна посока“, разказва каскадьорът.

Емил, който владее акробатика, спортна гимнастика, езда, катерене, карате, таекуондо, е правил и координирал каскадите и в български кинокласики като „Време разделно“, „Хан Аспарух“, „Под игото“, „Златен век“. След участието му в „Демонът на империята“ с Георги Калоянчев и Коста Цонев всички започнали да го наричат Емил Демона, респектирани от нечовешките му умения.