7-те топ тенденции за 2019

Дрехите, които са задължителни за гардероба на всяка жена

Стил
12:30 - 28 Януари 2019
5710
7-те топ тенденции за 2019

Ако ви предстои обновяване на гардерба, а сте от жените, които следват модните тенденции, тази класация на актуалните дрехи през 2019-а година е точно за вас.

1. Палта от изкуствен косъм

Кожените палта, изработени от изкуствена кожа, са получили „eкo“ префикс към името си и в момента се считат за идеален вариант за мразовитата зима. Такива модели не увреждат околната среда и изглеждат винаги актуално. Еко-палтата може
да бъдат от различен цвят, ярките, почти неонови цветове са добри този сезон, но и класическите черни също са актуални.

2. Карето

За четвърти пореден сезон, карето е на мода. През зимата и пролетта на 2019 г., навсякъде ще властват карираните тъкани - в костюми, рокли, палта, поли, якета. Размерът и цветът на карето са произволни. Ако не носите карирана пола или палто, то поне шалът трябва да е каре.

3. Цветен принт


Флоралните принтове няма да останат встрани и този сезон. Можем да ги открием върху палта, дантелени рокли, поли и блузи. Есенните рокли с подобен принт обикновено имат дълъг ръкав и макси пола. Тази визия е женствена и елегантна.

4. Блестящи тъкани


През есента често копнеем за яркото слънце, но е много лесно да компенсираме това, като прото изберем дрехи от лъскави тъкани, сребристи, златни, наситено сини, стоманени или винени нюанси. Аксесоари не са необходими, защото блестящото облекло само по себе си е достатъчно атрактивно. Дрехите от лъскави тъкани се носят еднакво добре вечер и през деня.

5. Мъжките костюми с панталон или т.нар. "power dressing"


Костюмите с панталони са тенденцията на есенно-зимния сезон, която ще спомогне за пълно разкриване на женствеността и красотата на визията. Такъв костюм отлично подчертава фигурата и остава стилен, красив, практичен и топъл. Освен това, панталоните са една чудесна възможност да не мръзнем през зимата. Модата става не само красива, но и достъпна. Цветовете на панталоните също могат да бъдат различни: всички нюанси на бежовото, кафяво и бордо, както и карираните тъкани.

6 Животински принтове


Животинският принт никога не е бил толкова популярен. Принтовете са различни - от пеперудени до зебра. На първо място безспорно е леопардовото. То е представено както в класически, така и във фантастични отенъци.

7. Шапки


Обърнете внимание на кожените шапки с различна визия. В най-новите колекции ще бъдат представени модели на кожени тип "ловджийски" шапки, шапки тип ушанка, калпак, които могат перфектно да предпазят собственичките си от силен вятър, сняг и студ.