78-г. супермодел позира топлес за корицата на "Харпърс Базар"

Лорън Хътън прикрива с ръце голите си гърди, като се усмихва на камерата

Стил
16:09 - 14 Юни 2022
5213
78-г. супермодел позира топлес за корицата на "Харпърс Базар"

Американската актриса и супермодел Лорън Хътън стана лице на новата корица на списание Harper's Bazaar. Снимката се появи на сайта на изданието.

78-годишната моделка се появи топлес с бежово сако Gucci и карирани панталони от същата марка. На поставените кадри тя прикрива с ръце голите си гърди, като се усмихва на камерата. Като декорации бяха избрани няколко златни колиета от Tiffany & Co. Образът на знаменитостта беше допълнен от гол грим.

Освен това Хътън участва в други изображения, например тя беше заснета без сутиен в бяла риза на Ralph Lauren с колие на марката Foundrae и Lisa Eisner Jewelry, както и с пръстени Hutton's Own. На друг кадър тя позира в яке Jil Sander, облечено на голо, с гривна от луксозната марка Cartier.

В интервю пред репортери моделката каза, че не отделя много време за грижа за кожата си, като най-често се мие със сапун.

 „Обикновено бързам да лягам, за да чета. Понякога нанасям нощно масло върху лицето си или екстракт от алое - това е всичко“, каза тя и добави, че има отрицателно отношение към козметологията, тъй като процедурите често променят лицето на човек до неузнаваемост.