А работна група за вагиналния оргазъм с Кобилкина кога?

Коментар
20:00 - 17 Януари 2022
14648
А работна група за вагиналния оргазъм с Кобилкина кога?

Сигурно помните стария съветски виц за двамата московчани, чийто влак дерайлирал по Транссибирската жп линия близо до Челябинск някъде през есента на 1986 г. В купето нахлул брадат сибиряк с винтовка и ги попитал какво става с революцията. „Коя революция?“ – учудили се те. „Ами тази, дето започнахме през 17-а!“. „О, ами победи, построихме комунизъм, социализъм, вече перестройка правим.“ „Ами съобщавайте ги тия работи, бе, ние тука още влакове взривяваме...“

И ние така – коронавирусът вече изреди толкова мутации, че гръцката азбука се задъхва, Холивуд наснима десетина блокбъстъра за пандемията, даже Албания и Северна Корея скоро ще пуснат свои ваксини, а у нас ще правим работна група да обсъждаме има ли пандемия, няма ли, трябват ли маски, или съвсем не. И какво точно ще бистрят проф. Радка и доцент Атанас Менгеле тепърва? Какво ще родят българските гении, което вече не е написано в „Ланцет“, тествано от ЕМА, или изчислено от компютрите на сатаната Бил Гейтс?

Като сме тръгнали, що не направим и една комисия за Черната смърт от 13-и век, или за едрата шарка, или за ваденето на сливици? Или да се захванем с по-глобални теми като Плоската земя, фалшивото кацане на Луната или убийството на Джон Кенеди? Кубрат Томов и Лъчезар Филипов са вече покойници, но все ще се намери някоя климактерична пача, учила я 6 години биология, я 8 – астрология, готова да обсъжда темите с правителството.

Акламирам желанието за диалог на кабинета на Кирил Петков, но решението да се правят някакви обществени комитети, журита и селски събори по теми, които са съвършено изяснени, ми изглежда наивно, ако не малоумно. Ако просто им е залипсвал приматският профил на джуджето-инфекционист с вмирисаната маска, да си пуснат тв-полюциите на Светла Петрова или Тошко, там ще го видят през ден в целия му фъфлещ блясък. Ако ли пък целта е дадем на народа зрелища, но-добре да сформираме работна група, обсъждаща предимствата на аналния пред вагиналния оргазъм, начело с Наталия Кобилкина.

Политиката по доста неща си прилича с любовта, не само по желанието на партийния елит редовно да оножда избирателите. И двете се крепят основно на взаимно разбиране и постоянен диалог. Като опитен ветеран с дългогодишеен брак с чаровната Линда зад гърба си, Кирил Петков сигурно го осъзнава. Само че конструктивен разговор може да имаш само с рационален партньор, а не с кварталната курва с изпържен от хероина мозък.

Мястото на психоветеринарите и маникалните мангъроидчета е в затвора, а не на масата за преговори. Те могат да преговарят само за условията, при които да си излежават присъдите за престъпления против човечеството. И вместо в работни групи, да участват в работни бригади в общежитията в Казичене. Там ще се научат най-после как се предават от човек на човек и други вируси, от които маската наистина не пази, освен ако си я сложиш на задника.