Адел подаде документи за развод

Британската певица вече има нов мъж до себе си

През ключалката
14:55 - 13 Септември 2019
2922
Адел подаде документи за развод

След като през април обяви раздялата със съпруга си Саймън Конеки, британската звезда Адел направи следващата стъпка – подаде документи за развод в съда в Лос Анджелис. 31-годишната певица се надява процедурата да се изпълни бързо, тъй като вече има нов мъж до себе си.

Броени дни след официалното признание за краха на брака й, Адел бе уловена от папараците да целува страстно непознат в Ню Йорк.

Адел е силна жена и е решена да продължи живота си, като всеки нормален човек, който иска да преживее разпадането на брака си. Тя има слабост към американците, откакто живее в Лос Анджелис", заяви наскоро пред в. The Sun човек от обкръжението й.

Изпълнителката на Skyfall съобщи за раздялата чрез свои представители. В изявление на звездата се посочва, че въпреки краха на любовния й живот с Конъки, „двамата ще си поделят грижите за сина им и ще останат любящи родители“. Двамата възпитават 6-годишен син – Анджело.

Заговори се още, че Адел е на път да изгуби половината си състояние. То се оценява на 173 милиона евро, а след развода може голяма част от него да се озове в банковата сметка на бившия й.