Адриан Златков: Забравих, че съм бил отвличан!

Не ме интересува кой го е направил, отсича младия милионер

Новини
00:34 - 19 Март 2019
8158
Адриан Златков: Забравих, че съм бил отвличан!

Адриан Златков, който бе отвлечен за откуп през 2017 г., иска да забрави неприятната случка. Близо 2 години след като бе похитен, а след това върнат на баща си Антон Златков след платена солидна сума, младия мъж не желае да се рови около криминалния случай.

"Не искам да давам интервюта. Търсят ме непрекъснато журналисти от телевизии, вестници и сайтове... Нямам какво да кажа. Радвам се на живота си и не искам да се връщам в миналото. Не ме интересува кой го е направил, как се движи разследването. За мен случая отдавна е приключил, даже съм забравил, че е станало", лаконичен бе Адриан Златков. Той в момента работи в компанията на баща си.

Източник на Lupa.bg разкри, че от няколко месеца Адриан е без охрана. След като през 2017 г. бе похитен и върнат, той се движеше с двама бодигардове. Сега обаче се е върнал към стария си начин на живот, който не включва мускулести пазванти да му дишат във врата всяка минута.

Адриан Златков иска да забрави лошите моменти

От Софийската градска прокуратура уточняват, че досъдебното производство още не е приключило. Наскоро срокът на разследването е бил удължен. Засега обвиняеми за покушението са четирима души, начело с Ивайло Борисов, популярен като Иво Ториното. Всички са на свобода срещу парична гаранция, а Ториното се кълне, че няма нищо общо със случая. В миналото той е гравитирал в обкръжението на Златко Баретата.