Адриана Лима на 40! Ето я тайната за перфектна фигура

Боксът е главният виновник за невероятното й тяло

Стил
13:44 - 02 Ноември 2021
5675
Адриана Лима на 40! Ето я тайната за перфектна фигура

Супермоделът Адриана Лима е родена на 12 юни 1981 година в град Салвадор, Бразилия. Своята популярност печели като модел на “Victoria’s Secret Angel” от 2000 г. и рекламно лице за “Maybelline cosmetics” от 2003 до 2009 г. През 2012 г. тя се превръща в една от четирите най-богати модели в света, според класацията на Forbes, и е майка на две деца.

Тя споделя, че главният виновник за невероятната й фигура са редовните тренировки по бокс. Боксът работи върху сърдечно-съдовата ви система и издръжливостта ви, увеличава силата ви, тренира горната и долната част на тялото ви, изгаря мазнините, гори калории и подобрява баланса и координацията. 

Като се имат предвид всички тези детайли, едва ли е изненадващо, че това е един от най-популярните начини за супермодели и знаменитости да останат във форма, особено се вижда от Инстаграм профилът на Лима, която постоянно публикува снимки и видеоклипове, на които се боксира, пише Трафикнюз.

Когато видим снимките на ястията, които консумира Лима и какво те съдържат, става ясно, че тя се храни много здравословно, което едва ли е изненадващо, тъй като тя трябва да се грижи за тялото си отвътре навън, за да се появи зашеметяващо на модната писта. Не е тайна, че поддържането на теглото си под контрол  се свежда основно до вашата диета.

Всъщност експертите казват, че храната представлява 80 процента от загубата на тегло, докато упражненията са само 20 процента. Лима винаги публикува снимки на здравословни ястия и закуски, които се фокусират върху растителни храни. 

Лима не пази тайна, когато става дума за любовта й към кафето, въпреки че има много противоречива информация за кафето, то всъщност предлага цял набор от ползи за укрепване на тялото, стига да избирате органични, висококачествени смеси.

Кафето не само ви дава енергия, но също така засилва метаболизма ви и подобрява представянето ви във фитнеса. Освен това намалява риска от диабет тип 2, инсулти и сърдечни заболявания, като същевременно съдържа основни минерали, за да поддържа баланса на нивата на кръвната ви захар, което прави по-малко вероятно да посегнете към нездравословната храна в късните часове на нощта.