Ахмед Доган даде „ифтар“ без да присъства

17:40 - 20 Април 2023
3109
Ахмед Доган даде „ифтар“ без да присъства

Почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган даде вечеря "ифтар" по случай свещения месец Рамазан, съобщават на страницата на ДПС в социалната мрежа Фейсбук.

Публикацията е придружена с близо 30 снимки, на които обаче не се вижда Ахмед Доган. Виждат се обаче плакати с лицето на Ахмед Доган, агитиращи за изборите на 2 април.

На ифтара присъстват председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, зам.-председателят на ДПС и кмет на община Кърджали д-р инж. Хасан Азис, вицеконсулът на Република Турция в Пловдив Халид Ислям Таръ, областният председател на ДПС Ресми Мурад, зам.- районният мюфтия Сурай Мустафа, бившият главен мюфтия Фикри Сали, народните представители от кърджалийския многомандатен район - Елван Гюркаш, Байрам Байрам, Адлен Шевкед, инж. Павлин Кръстев, председателят на младежко ДПС и народен представител от Хасково Сезгин Мехмед, народните представители Анджей Джандев (Смолян) и Осман Мурадов (Пазарджик), областният председател на ДПС в Хасково Мехмед Атаман, кметът на община Минерални бани - Мюмюн Искендер, кметът на община Стамболово - Аднан Йълдъз, кметът на община Маджарово - Ерджан Юсуф.

На благотворителната вечеря са още учредители на партията в областта, репресирани и политзатворници, депутати от предишни мандати на Народното събрание, кметове на общини от областта, ръководствата на 7-те общински структури на ДПС, представители на Женските и на Младежките общински структури на ДПС, председатели на Общински съвети от областта, кметове на населени места, членове и симпатизанти на партията.

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ предаде сърдечните поздрави на д-р Ахмед Доган към присъстващите.

"Свещеният месец Рамазан е месецът, който ни учи на доброта, покаяние, опрощение, сплотеност и милосърдие. Поздравявам Ви с настъпващия празник Рамазан Байрам. Нека всички ваши дни да бъдат изпълнени с радост, щастие, светлина, с благоденствие и берекет", заяви Мустафа Карадайъ.

Той благодари на присъстващите за постигнатите много добри изборни резултати на изминалите парламентарни избори. "Тази година в рамките на Свещения месец Рамазан проведохме предсрочни избори за пети пореден път за последните 2 години. За пети пореден път постигнахте много добър успех. Поздравявам Ви!", заяви лидерът на ДПС.

Зам.-председателят на ДПС и кмет на община Кърджали д-р инж. Хасан Азис също честити на присъстващите настъпващия Рамазан Байрам.

От името на Областният съвет на ДПС и от свое име председателят му Ресми Мурад изказа искрените си благодарности към присъстващите и на всички избиратели на партията за силната им подкрепа и доверие през изминалите парламентарни избори.

Молитва за берекет и здраве отслужи зам.-районният мюфтия Сурай Мустафа.

Почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган даде вечеря "ифтар" по случай свещения месец Рамазан и в Крумовград, и в Руен.