Айде на битака! Златка Райкова разпродава дрехите си (Снимки)

Плеймейтката иска 1490 лева за носени маратонки

Стил
14:30 - 17 Октомври 2023
16564
Айде на битака! Златка Райкова разпродава дрехите си (Снимки)

Златка Райкова реши хем да изкара някой лев, хем да се отърве от ненужните си одежди. Блондинката направи група в Телеграм, където предлага носени и нови неща. Цените са между 60 лв за дрехи на "Зара" и по 2000 лева за "Гучи" и "Дискуаред", видя Lupa.bg.

В интернет битака си прясната г-ж Хачатрян предлага яке "Дискуаред" за 1950 лв., чанта на "Оф Уайт" за 390 лева, както и евтина тигрова рокля за 45 кинта. Каубойски ботуши в бяло са обявени за 350 лева, а маркови очила удрят около 400 лева. Златка благодари за интереса и се похвали, че вече е продала част от използваните неща. Блондинката очаква по-голям наплив от желаещи за вещите й, но хората все още са резервирани към носените одежди, които не си никак евтини.

Златка предлага оригинални маратонки на "Гучи" за 1490 лева, а проверка на Lupa.bg показа, че редовната цена на чепиците е 1800 лева, а при евентуално намаление дори могат да бъдат купени на цената на плеймейтката, но ще бъдат нови, а нейните са носени.

"Май иска да ни прави на будали. Да продаде дрехите, обувките и чантите си на цената, на която са купени. Не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава" - коментират в социалните мрежи. 

Въпросът е дали Златка е закъсала финансово и заради това разпродава гардероба си.