Айлин от “Ергенът” забърса млад турчин

Момата, която бе една от най-атрактивните в предаването, вече не е съвсем мома

Топ
17:44 - 22 Август 2023
4957
Айлин от “Ергенът” забърса млад турчин

Айлин от “Ергенът” забърса богаташ и макар упорито да крие новия си възлюбен, слухът носи, че е прясно загаджена. Въпросният господин бил възбогат турчин и противно на очакванията бил младичък. Около 30-годишният младок направил впечатление на красавицата от турски произход и поне в езиково отношение двамата нямали проблеми. На всичкото отгоре младият мъж бил задоволен финансово и пред новата двойка никак не се очертавали проблеми от парично естество.

Кадрите на Айлин Бобева от Миконос загатват, че може би вече си има компания. Въпреки че на снимките тя позира сама, запознати смятат, че пътуването е протекло именно в компанията на мистериозния младеж. До момента бившата ергенка не коментира темата и упорито крие актуалното си гадже. Дълго време тя се подвизаваше сама, като се бе отдала предимно на кариерата си.

Предвид факта, че връзките бързо ѝ омръзвали, никак не бързала да разгласява новата си тръпка. Причините да се включи в “Ергенът”, били свързани главно с моделстването и целта ѝ била да се уреди с повече ангажименти. В крайна сметка Евгени не я предпочете пред останалите дами, но според слуховете поне в професионално отношение на Айлин ѝ е потръгнало. Ако информацията за гаджето е достоверна, значи и в любовта най-сетне е извадила късмет.