Ако бленувате по Искра Фидосова: Дебеланка №1 у нас избухна в порно (снимки 18+)

"Мис Плюс сайз" Елизабет дебютира с 8-минутен секс клип, изкара 500 лева за дни

Топ
21:29 - 05 Септември 2024
12698
Ако бленувате по Искра Фидосова: Дебеланка №1 у нас избухна в порно (снимки 18+)

Една от финалистките в последния сезон на конкурса за закръглени модели „Мис Плюс сайз“ - Елизабет, лъсна в брутален порноклип. Дебеланката публикува в специализираната платформа OnlyFans 8-минутно видео, в което два пъти по-слаб от нея мъж я оправя, докато тя пъшка сладострастно.

Без свян Елизабет, която е горда не само със сланините си, но и с разкрепостеното си поведение, споделя с феновете си сексуалния си акт, без да прикрива от тях нито една подробност. Видеото е пуснато без цензура и може да се гледа напълно свободно от последователите й в мрежата. „Моите фенове искат от мен да гледат такива неща, правя го за тях. Успях да изкарам от това видео много пари, за една седмица съм спечелила 500 лв. Доволна съм и не ме е срам“, обяснява "Мис Плюс сайз".

Елизабет разкри, че с момчето от клипа е в нещо като връзка. „Нямаме отношения, полугаджета сме, не ми е непознат, както се говореше“, обясни тя. Майката на Бети знае за това как си изчуква хляба. „Не ме е карала да спра, знае за това, което правя, но дори и да ми каже да престана, аз няма да го направя. Не мисля, че е нещо лошо. Изкарвам си пари по този начин“, разсъждава още тя.

Елизабет има на 1000 публикации онлифенс мрежата, а почти всеки ден публикуа видеа, за да не губи алгоритъма си. Окол 1000 души я следват и 30 души са с постоянен абонамент.

„Реално това е първия ми клип, в който прав секс. Досега само качвах мои голи снимки. Започнах да си купувам много еротично бельо. Старая се съдържанието ми да бъде секси, да провокира хората“, сподели още Бети.

По-секси съм от Искра Фидосова, бейби...

Елизабет като участничка в конкурса