Актьор от „Анатомията на Грей” лъсна по... анатомия

Нещо за четене
17:30 - 11 Май 2022
7156
Актьор от „Анатомията на Грей” лъсна по... анатомия

Актьорът Джеси Уилямс лъсна чисто гол в сцена от пиесата „Изведи ме“ на Бродуей. Въпреки мерките за сигурност и изискването мобилните телефони на публиката да се поставят в специални торбички с магнитни защитни елементи, един зрител реши да сподели провокативните кадри с останалия свят и вече три дни всички говорят за това, което се размята между краката на актьора.

В понеделник видео и снимки от театъра „Хейс“ изтекоха онлайн, показващи звездата от „Анатомията на Грей“ напълно гол в премиерата на пиесата за професионален бейзболен играч гей.

Съвсем случайно в понеделник актьорът, който дебютира на Бродуей, получи номинация за ролята си в „Изведи ме“ на американските театрални награди „Тони“.

Голите кадри мигновено разбуниха духовете в социалните мрежи. Въпреки че изображенията от мобилен телефон не са с най-високото съдържание, феновете са доволни - Джеси очевидно е надарен и горд собственик на красива мъжественост.

Как по-точно са изтекли скандалните снимки не е съвсем ясно, но те включват воден знак за @PROMOZ4U, вече деактивиран акаунт в Twitter. Освен това всички изтекли кадри са от една единствена сцена в „Изведи ме“ - пиеса за професионален бейзболист, който се разкрива като гей пред съотборниците си. В сцената Джеси и останалите актьори се появяват напълно голи под душа заедно. Актьорът в ролята на Дарън Леминг трябва да се справя в съблекалнята не само с хомофобията, но и с расизъм и т.нар. токсична мъжественост.

Преди да стане актьор, Джеси е модел. Във вените му тече афроамериканска кръв от баща му и шведска от майка му. Оттук и необичайният му външен вид, благодарение и на който пробива на сцената. През 2010 г. той намира място в класацията „Сто най-секси мъже на годината“.

Джеси дебютира в киното едва през 2006 г. в един от епизодите на телевизионния проект „Закон и ред”. След това участва в тийнейджърския сериал „Отвъд границата“, после се появява в телевизионния сериал „Университет“ (2008) и игралния филм „Mascot Jeans 2“ (2008).

На следващата година Джеси е поканен да участва в музикалния клип на певицата Риана. Зрелищният метис направи страхотно впечатление на публиката, режисьорите го забелязаха и започнаха да го канят в своите проекти. Един от тях е известният сериал „Анатомия на Грей“. Първоначално беше планирано актьорът да играе д-р Ейвъри в един сезон, а след това от време на време да се появява в различни точки от поредицата. След сезон 6 обаче продуцентите решиха, че Уилямс ще играе главната роля.

Дали голите кадри ще помогнат на Джеси като Дарън Леминг и пиесата „Изведи ме” (и актьорът, и пиесата са с номинации в различни категории) да се сдобият с някоя и друга статуетка предстои да разберем съвсем скоро. 75-ите годишни награди Тони ще се връчат на 12 юни 2022 г.