Актьор от хитов комедиен сериал се заглеждал и по колегите

Нещо за четене
13:53 - 24 Септември 2020
2518
Актьор от хитов комедиен сериал се заглеждал и по колегите

Времената определено са смутни и за това трябва да „благодарим” на коронавируса, който преобърна изцяло ежедневието, плановете и представите ни за света и бъдещето. Въпреки всичко животът продължава, а с него и новите и интересни неща, които звездите разкриват за себе си (това си е нещо направо неизбежно).

Преди няколко месеца Лили Рейнхарт реши да използва профила си в Instagram, за да обяви, че е бисексуална. Сега, няколко месеца по-късно, същото нещо направи и колегата ѝ Франсоа Арно, пише lifestyle.bg.

В няколко сторита в Instagram актьорът от „Шитс Крийк” публикува съобщение, от което става ясно, че е бисексуален и дълго време се е чудил как да го съобщи на света.

Пише, че е сигурен, че също като него много други мъже са имали същите размисли и проблеми. Според Арно това се дължи на страха от споделянето или факта, че мъжествеността е най-крехката валута.

Франсоа Арно отбелязва също, че около бисексуалността има много стигми, които възпират хората с тази сексуална ориентация да се разкриват. Но според актьора мълчанието на бисексуалните мъже е по-лошо от всички етикети, които ще им се лепнат, защото ги прави невидими.

Ето защо сега 35-годишният актьор заявява, че е бисексуален, но с това не иска да изглежда нито като объркан човек, нито като такъв, който се прави на интересен и различен. Просто не иска да бъде невидим.

Ситкомът „Шитс Крийк” стана един от големите победители и грабна рекордните девет отличия на 72-рите награди „Еми” преди дни. За пръв път едно заглавие печели във всички основни категории при комедийните сериали.

А признанието на Франсоа Арно никак не се явява в случаен ден. На 23 септември е световният ден на бисексуалните хора.