Актьорът Петър скача срещу 25 години по-млад съперник във „Фермата“

В отборния дуел в понеделник той ще се изправи срещу Павел от „Канатица“

Нещо за четене
08:14 - 06 Октомври 2023
13140
Актьорът Петър скача срещу 25 години по-млад съперник във „Фермата“

Люта битка между двама силни мъже с огромна възрастова разлика ще се разрази във „Фермата“. Актьорът Петър от отбор „Елбетица“, който стана на 43 години малко след като влезе в риалитито, ще се изправи срещу много по-млад и мускулест съперник. В отборния дуел в понеделник той ще скочи срещу Павел от „Канатица“, който е едва на 19 и е близо четвърт век по-млад от него. Двамата ще се състезават в цепенето на дърва, видя Lupa.bg.

„Ще защитя честта на старите кучета!“, закани се Петър, който е в отлична физическа форма и впечатлява с фермерските си умения. Младият „лъв“ Павел обаче не смята да се дава - той е шампион по джудо и джиу-джицу, и е фен на Брус Лий, и ще се развърти мощно с брадвата на Арената. 

В предстоящия отборен дуел режисьорът Станислав от „Елбетица“ ще се изправи срещу доста по-масивния от него земеделец Кенан от „Канатица“. При жените сбъсъкът ще е между цигуларката от зеления отбор Линда и учителката от червения тим Теодора. След индивидуалните битки двата отбора ще участват в щафета и ще отговарят на въпроси от Алманаха.