Акушерката на звездите влезе във "Фермата"

В ръцете на Мажена Панова са проплакали за първи път децата на Мария Илиева, Димитър Рачков, Криско и Евтим Милошев

Шоу
21:11 - 03 Септември 2022
8250
Акушерката на звездите влезе във "Фермата"

Акушерката на звездите Мажена Луция Риш-Панова влезе във "Фермата". Тя е на 56 години, от Краков, но живее в София. В нейните ръце за първи път са проплакали децата на Мария Илиева, Димитър Рачков, Криско и Евтим Милошев.

От 15 години тя е шеф на патологията в болница „Света София“ и е един от най-уважаваните гинеколози в България. В нейните ръце за първи път проплакват децата на редица популярни българи.

Родена е в Полша, но от 30 години живее у нас. В България среща любовта на живота си. Със съпруга си създават прекрасно семейство, имат син. Мажена е католичка, а религията е изключително важна за нея.

„Вярващият човек е по-възпитан, по-отговорен и има страх от Възмездието. Конкретно аз съм много амбициозна. Обичам реда, чистотата и дисциплината както на работното място, така и в личния ми живот“, обяснява лекарката.

Младият й дух я поддържа в добра физическа, психическа и емоционална форма. Кара ски и три пъти седмично играе тенис. Редовно излиза с приятелки, с които се забавлява до зори. Във „Фермата“ я водят изключителният й хъс за живот и нови емоции.