Ал Бано и Ромина Пауър пеят пак в София

Нещо за четене
16:37 - 15 Юли 2019
4427
Ал Бано и Ромина Пауър пеят пак в София

Обявеният за най-успешен италиански дует на всички времена Ал Бано и Ромина Пауър отново се завръща с турне, в което е включена и София. Концертът на двойката у нас е насрочен за 2 декември в зала "Арена Армеец", съобщиха организаторите от "София Мюзик ентърпрайзис". Цените на билетите са между 50 и 120 лева. Залата ще бъде оборудвана специално, така че да има единствено 5000 седящи места.

Юбилейната обиколка е посветена на 40-годишната кариера на Ал Бано и Ромина - на годините, в които са изпяли най-големите си и обичани хитове. Турнето ще бъде наистина специално и ще включва впечатляваща сценография, изцяло хитов репертоар, сценични ефекти и мултимедия с кадри от невероятната кариера на дуета, изпълнена с много музика и незабравими срещи с публиката им по цял свят, както и мигове от живота на звездната двойка зад сцената.

Ромина среща Ал Бано-своята бъдеща половинка в живота и на сцената,на снимачната площадка по време на снимки на филма „Nel Sole“, който е заснет по идея на едноимената песен на Ал Бано Каризи и която е първият му хит от 70-те години.

Концертите в това ново специално турне ще разкажат истинската „приказка“ за Ал Бано и Ромина Пауър, чрез музиката и песните на звездната двойка през всичките тези 40 години. Вечните песни на дуото са едни от най-запомнящите се и емблематични златни хитове на италианската популярна музика, с незалязващ успех, с голяма любов, и щастието да бъдат актуални и обичани от публиката им до днес.