Албена Вулева събира дарения за зъбите на майка си

Нещо за четене
16:31 - 23 Ноември 2020
3516
Албена Вулева събира дарения за зъбите на майка си

Скандалната бивша тв водеща Албена Вулева събира пари за ченето на майка си Людмила Захажаева. Рускинята се нуждае от средства за стоматологични корекции и нови лещи на очите. Устатата звезда на „Сигнално жълто” е отворила няколко сметки, където желаещи могат да й преведат пари, пише в.„Уикенд”. За момента няма наплив от дарения.

„За съжаление семейството в момента не може да си позволи стоматологични корекции и нови лещи на очите. Вярвам, че благотворителността не е нещо, в което човек трябва да бъде убеждаван, ако не му е присъщо, но в днешно време все по-малко се ценят хората, които има на какво да ни научат. Интелигентна, енергична , весела са просто банални комплименти за Людмила Захажаева. Тя е човек, който е дал много хората и който има още толкова много, което може да даде. Нека да и окажем съдействие! Можем! Който с колкото може”, пише приятелка на рускинята в социалната мрежа.

Устатата звезда на „Сигнално жълто” е отворила няколко сметки, където желаещи могат да й преведат пари

„Има страшно много българи, които не са си направили зъбите, защото нямат пари. Малко е нагло да искаш от хората да ти поемат разноските за ново чене и лещи. Не са длъжни хората да й покриват личните разходи”, възмущават се в светските среди.

Майката на устатата Албена Вулева постоянно пуска лайфове в ютуб, които за нейно съжаление са гледани едва от 200 човека. Въпреки това Захажаева не се отказва и всеки ден качва нови видеа. Темите на клипчетата на бившата риалити героиня са за извънземните, коронавируса, отговори на въпроси на последователи и още всевъзможни щуротевини.

В едно от видеата Людмила обяви, че е красива, нищо, че е без зъби,

„Аз съм само без зъби, но съм красива”, каза Захажаева по време на един от лайфовете с дъщеря си, докато настройваха камерката и правеха джуки с устните си пред зрителите.