Албена Вулева върти любов с руснак

Водещата има връзка с актуалния си приятел от около година

Нещо за четене
17:40 - 09 Юли 2024
5073
Албена Вулева върти любов с руснак

Албена Вулева от няколко години работи в Кипър като рецепционистка. Тя вече се е установила там и все по-рядко се връща в България. Бившата водеща живее в крайбрежния град Пафос. Понякога пътува и до други държави на почивка. Неотдавна например беше в Италия. Междувременно устата блондинка си е хванала и гадже, научи „Уикенд“. От една година тя върти любов с руснак, издават запознати.

Албена е на 48 години, но казва, че мъжкият интерес към нея не е секнал. Най-много ѝ се радвали чужденците. Често я бъркали за рускиня. Това не е случайно, защото майка ѝ Людмила Захажаева е с руски произход. Така се запознала и с настоящия си любовник, който също идва от държавата на Путин, но с днешна дата живее в Кипър.

След като се раздели с дългогодишния си приятел Недик Недев, блондинката не е афиширала връзка с друг. Тя е потайна относно актуалното си гадже, но хора от обкръжението им издават, че отношенията им се развивали чудесно. Вулева открай време искаше да си хване чужденец и целта ѝ най-сетне е изпълнена. Тя неведнъж е споделяла, че е много разочарована от българските мъже, които по думите ѝ били не само мързеливи, но и доста стиснати.

Албена и бившият ѝ Недик изкараха заедно повече от десетилетие, ала за това време много пъти се събираха и разделяха. Последната им разлъка бе окончателна. Клюката гласи, че фитнес инструкторът редовно кръшкал на блондинката, но тя си затваряла очите за изневерите му. Майка ѝ Людмила Захажаева направила всичко възможно да ги раздели, защото вярвала, че авторката на предаването „Сигнално жълто“ заслужава нещо много по-добро.

Риалити звездата от „ВИП Брадър“ изобщо не се срамува, че е направила рязък завой в кариерата и от телевизионна звезда е станала рецепционистка в хотел. Тя често споделя с почитателите си в социалната мрежа различни моменти от ежедневието си. Бившата водеща твърди, че сега в медиите има голяма цензура, затова не иска повече да работи в телевизията. Предпочита да реализира творческия си порив, като качва съдържание в интернет, където има по-голяма свобода на словото. Като рецепционистка в хотел пък си докарвала много добри доходи, които й позволявали да си живее добре.

Преди да замине за Кипър, Албена нямаше сериозни професионални ангажименти и се занимаваше единствено с бижутата „Хаял“, които създаваше собственоръчно и продаваше онлайн. Тя усърдно изработваше гривни и други аксесоари от различни материали, а после ги предлагаше за продажба на символични цени. Въпреки че влагаше старание в начинанието си, то не бе доходоносно и накрая ѝ се наложи да си намери истинска работа.

Авторката на култовото предаване „Сигнално жълто“ взела тлъст хонорар за участието си в два сезона на риалити шоуто „ВИП Брадър“, но той бързо се стопил през широките й пръсти и от него не останал и лев. Случило се така, че познати ѝ предложили работа в Кипър с добро заплащане, и тя се съгласила да се впусне в приключението. За броени дни стегнала багажа си, намерила си квартира с приличен наем и отлетяла за острова, където живее до днес. „Тук животът е много хубав. Не виждам причина да се връщам в България“, отсича Вулева.