Алекс Богданска си купи мезонет за 800 бона (Снимки)

След месеци ремонти моделката се похвали с нов апартамент, вече не крие гаджето

Нещо за четене
21:30 - 22 Януари 2024
14274
Алекс Богданска си купи мезонет за 800 бона (Снимки)

Александра Богданска най-сетне постигна две отдавнашни свои цели – има дом на свое име и мъж, с когото се чувства добре. Моделката се нанесе в нов апартамент малко преди Коледа. Тези дни показа във влога си резултата от мащабния ремонт, който направила, преди да заживее в мечтаното собствено жилище. Месеци по-рано Алекс призна, че има гадже, като съвсем очаквано отказа да разкрие самоличността му, пише в. "Уикенд".

Да има свой апартамент, Алекс иска от години. Всъщност тъкмо това й желание се превърна в ябълката на раздора с вече бившия й мъж Даниел Петканов. В последните дни на 2020 г., когато все още бяха заедно, двамата разкриха, че от известно време спорят по темата. Моделката искаше да закупи апартамент на свое име, а пък Даниел бе твърдо против. Смяташе, че щом са семейство, трябва заедно да правят подобни покупки. Освен това мнението на Петканов бе, че е най-добре да отложат инвестицията, докато имотите поевтинеят, което мнозина разчетоха като никога. Алекс и Даниел, които имат син Габриел, даже изложиха позициите си във видео за почитателите си. От него стана ясно, че разривът помежду им е и на други нива.

Алекс например би искала мъжът й да изкарва повече пари от нея. Даниел пък смяташе, че тя е твърде амбициозна и работи прекалено много. В крайна сметка двамата уж се сдобриха и стигнаха до компромисния вариант да се закупи жилище, което да се запише на името на сина им Габриел. Известно време изглеждаше, че младите съпрузи най-сетне са се помирили и пак се радват на любов и хармония, докато през пролетта на 2022 г. изненадващо не обявиха, че се развеждат.

Александра Богданска не скри, че е преживяла изключително тежко раздялата, но явно това не е повлияло на намерението й да сбъдне мечтата си за дом, който да е само неин. Без предварително да подготвя последователите си, в края на миналата година тя ги изненада, като даде интервю за свой колега-влогър от новия си апартамент. В клипчето красавицата отговаря на всякакви въпроси, като накрая дори признава, че има мъж до себе си. Разбира се, не каза нито дума за него и засега е мистерия кой е господинът, спечелил сърцето й.

Затова пък преди дни сподели клип във влога си с етапите от основния ремонт, който е направила в новото си жилище. Преобразяването му отнело няколко месеца, но пък резултатът си заслужава, убедиха се последователите й. Алекс вече живее в апартамента, който е мезонет и е доста просторен. На първо ниво е отворено голямо пространство, в което са кухнята и холът, а на горния етаж, към който отвежда стълбище, са двете спални. На втория етаж вероятно е и банята.

Богданска е работила с фирма за интериорен дизайн, като е участвала дейно във всяко решение. Същото отношение вложила и в комуникацията с майсторите, които реализирали идеите й, както и в избора на материалите.

Наред с удовлетворението от свършената работа тя се сблъскала и с няколко предизвикателства. Важното е, че ремонтът бил завършен навреме, така че на Бъдни вечер Алекс да посрещне родителите си и брат си в новия си апартамент. Тя сподели кадри от вълнуващия момент, в който се занимава с последните детайли в дома си.

„Нямам търпение да украся, да създам уюта и като поканя нашите, да се гордеят с това, което съм успяла да постигна“, сподели моделката. За вечерята със семейството си Александра Богданска поканила дама, която се занимава професионално с подреждането на маси за празничен повод или пък без такъв. По-късно тя помогнала на моделката в подреждането и организирането на целия й дом, а именно на всички шкафове и гардероби. 

Брокери коментираха пред Lupa.bg, че жилището струва около 500 000 лева и това е без дизайнеското обазвеждане, което е за поне още 300 бона. Общо мезонетът на Алекс й е струвал 800 000 лева.