Алекс Колев: Бих искал да завърша кариерата си в Левски

Спорт
13:33 - 22 Януари 2024
1766
Алекс Колев: Бих искал да завърша кариерата си в Левски

Алекс Колев е лидерът на Крумовград и голмайстор на тима, откакто крумовградчани влязоха във футболния елит на България. В момента националът се подготвя със своите съотборници в Турция, където отборът провежда своята зимната подготовка преди старта на новия дял от сезона в efbet Лига.

Юношата на Левски се съгласи да сподели своите впечатления от условията в Турция, своите амбиции и гледна точка за скандала, разразил се на протеста по време на двубоя между България и Унгария.

"Не искам да говоря много за напускането на ЦСКА 1948, тъй като там има различни мнения по темата. Имах оферти от доста български клубове, но бързо се разбрахме с Крумовград. Те бяха най-настоятелни. Дават ми много игрово време, доволен съм и чисто финансово. Главна цел беше да стана ключов състезател и ако може от зимата или лятото да си спечеля трансфер.

Знаехме, че ще има събиране на фенове пред стадиона преди мача с Унгария. Хората си протестират къде с право, къде не. Всички знаем за какво става въпрос. Нямахме идея, че ще се стигне до такива ексцесии. По време на мача нищо не се чуваше вътре и не знаехме за какво става въпрос. Чак след мача си отворихме телефоните и видяхме какво е станало с грозната постъпка на полицаите, които са били фенове. Доста жалко!

Юноша съм на Левски. Оттам е тръгнало всичко за мен. За мен винаги би било добре дошло да се върна в Левски. На 31 години съм и мисля, че с всяка една година става все по-късно. Със сигурност бих желал да завърша кариерата си там. Нека видим, има време".