Алекс от "Ергенът" заби младо лъвче

Брюнетката пусна клип как с момъка на сърцето й разпускат на СПА ваканция

Нещо за четене
11:23 - 22 Юни 2023
2290
Алекс от "Ергенът" заби младо лъвче

Алекс Гърдева от първия сезон на "Ергенът" се носи на крилете на любовта. Естествената красавица се е залюбила с младо гадже, видя "България днес". Алекс сама се издаде за новия човек в живота й.

Тя пусна клип как с момъка на сърцето й разпускат на СПА ваканция. Двойката е в релакс зоната и събира сили след влизането в сауната и парната баня. Гърдева още не е потвърдила връзката си с мачото, който от снимките изглежда доста по-млад от секси психоложката. Брюнетката често се появява в медиите, за да обсъжда втория сезон на "Ергенът", но никога не е споделяла за личния си живот.

Алекс е на 36 г., но като всяка дама си пада по агнешкото. През миналата година се появиха слухове, че Гърдева люби малкия брат на певицата Лидия. Мълвата обаче се оказа фалшива и хипнотерапевтката няма нищо общо със 17 години по-младия от нея Живко. Преди това се заговори, че Гърдева е заменила в леглото на бизнесмена Илиян Найденов сексбомбата Джулиана Гани. Но и тогава слухът бе опроверган. Александра Гърдева беше сочена като една от дамите с най-големи шансове да спечели сърцето на Виктор Стоянов в първия сезон на "Ергенът". В последните дни от престоя си в имението обаче красавицата реши да си тръгне сама, въпреки че получи роза от Ерген номер 1.