Алекс Раева: Ръцете ми треперят всеки път преди ефир на живо

Водещите на атрактивното танцово шоу по bTV откровено за сценичната треска, инфарктните ситуации и врачанското танго 

Нещо за четене
11:32 - 08 Април 2024
2242
Алекс Раева: Ръцете ми треперят всеки път преди ефир на живо

След близо месец в „Dancing Stars“ по bTV водещите Алекс Раева и Краси Радков се превърнаха в перфектния екип, но стиковането им не мина без трусове. Кои са най-смешните моменти на певицата и комика в атрактивното танцово шоу, как се справят с инфарктните ситуации и кой кого подкрепя в напрегнати моменти? Двамата бяха откровени пред Станислава Ганчева в „Dancing Stars Extra“.

Въпреки огромния си опит пред камерите, водещите продължават да имат сценична треска. „Ръцете ми треперят всеки път преди ефир на живо. Питам се: „Защо правя това, по дяволите?!“. Но всички колебания изчезват в мига, в който сляза по стълбите и прожекторът ме освети. Ако един водещ не изпитва подобни емоции, няма смисъл да се захваща с тази работа“, призна Алекс. В първите пет минути на лайфа сърцето на Краси също бие учестено.

Водещите имат любимци сред участниците, но нямат право публично да показват пристрастия. След всеки епизод обаче мечтаят да бъдат на мястото на състезателите. Алекс иска да се впусне в страстно танго, но категорично отказва Краси да бъде неин кавалер на дансинга, въпреки опита му като участник в предишен сезон на „Dancing Stars“. Най-големият й страх е, че той ще създаде „врачанско танго“.

Раева и Радков обаче се стремят да бъдат тандем във всички останали ситуации. Когато в „Dancing Stars“ стане напечено, актьорът напълно разчита на партньорката си. „С Алекс съм спокоен, тя може да ме измъкне от всяка ситуация. Аз също винаги съм готов да й помогна“, заяви Краси. През този сезон той реагира хладнокръвно, след като певицата без да иска два пъти обърка името му. „Имам няколко доста приятни лапсуса“, пошегува се на свой ред Алекс. 

Като дългогодишен фен на предаването, тя следи отблизо и световния танцов формат. „Когато гледам американската и английската версия вече не си казвам: „Много сме назад, трябват ни още 50 години, за да ги стигнем“, защото в този сезон ние се справяме отлично и предлагаме страхотен телевизионен продукт“, каза певицата в „Dancing Stars Extra“.